0
 Firma Rywal Wojciech Bryła, działający pod adresem www.komineczki.pl, jest prowadzony przez Rywal Wojciech Bryła siedzibą w Gliwicach przy ul Korczoka 43 
2. Rywal Wojciech Bryła gromadzi dane osobowe w celu prowadzenia sklepu, a w szczególności:

 

a) realizacji zamówień, oraz usług dostępnych za pośrednictwem strony,
b) zapewnienia sprawnego funkcjonowania strony,
c) logowania do konta użytkownika (opcja nie wymagana),
d) proces rejestracji użytkownika (opcja nie wymagana),
f)  dostosowania serwisu komineczki.pl do potrzeb klientów,
g) tworzenia wewnętrznych raportów i analiz,
h) zawarcia i wykonywania Umowy sprzedaży Produktów (włącznie z dostawą produktów) i obsługi reklamacji,
i) przesyłania na wskazany adres poczty elektronicznej – w formie elektronicznej – zamówionego biuletynu (newsletter - w przypadku wyrażenia zgody),
j) marketingu usług i towarów oferowanych przez Spółkę oraz marketingu usług i towarów oferowanych przez podmioty trzecie (w przypadku wyrażenia odpowiedniej zgody).

3. Klientom przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych osobowych, prawo ich poprawiania, usuwania oraz prawo żądania zaprzestania przetwarzania danych osobowych. W przypadku takiego żądania prosimy o kontakt poprzez email biuro@komineczki.pl.
4. Serwis komineczki.pl nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w plikach cookies.
5. Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu komineczki.pl i przeznaczone są do korzystania ze strony internetowej www.komineczki.pl. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.
6. Pliki cookies wykorzystywane są w celu:
a) dostosowania zawartości stron internetowych Serwisu KOMINECZKI.PL do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych; w szczególności pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie Użytkownika Serwisu i odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb,
b) tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu KOMINECZKI.PL korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości,
c) utrzymanie sesji Użytkownika Serwisu KOMINECZKI.PL (po zalogowaniu), dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła,
d) tworzenia i oceny efektywności naszych reklam;
7. W ramach serwisu KOMINECZKI.PL stosowane są dwa zasadnicze rodzaje plików cookies: „sesyjne”  (session cookies) oraz „stałe” (persistent cookies). Cookies „sesyjne” są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). „Stałe” pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika.
8. W wielu przypadkach oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu KOMINECZKI.PL mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących plików cookies. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu Użytkownika Serwisu. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).
9. Informujemy, że ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie serwisu KOMINECZKI.PL.
10. Pliki cookies zamieszczane w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu KOMINECZKI.PL i wykorzystywane mogą być również przez współpracujących z operatorem Serwisu KOMINECZKI.PLreklamodawców oraz partnerów.
11. KOMINECZKI.PL, na podstawie pisemnej umowy zawartej zgodnie z art. 31 Ustawy o ochronie danych osobowych, powierza przetwarzanie danych osobowych Klienta oraz osoby korzystającej z serwisu spółce E net production sp. z o.o. w celu prawidłowego wykonania przez ww. spółkę czynności związanych z hostingiem, administracją, utrzymywaniem oraz zarządzaniem serwisem Sklepu.
12. KOMINECZKI.PL zastrzega sobie prawo ujawnienia wybranych informacji dotyczących Klienta lub innej osoby fizycznej korzystającej z serwisu właściwym organom bądź osobom trzecim, które zgłoszą żądanie udzielenia takich informacji, w oparciu o odpowiednią podstawę prawną zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa.
13. Poza przypadkami wskazanymi w pkt. 12. powyżej informacje dotyczące Klienta lub osoby korzystającej z serwisu nie zostaną ujawnione żadnej osobie trzeciej, bez zgody Klienta.

Sklepy internetowe cStore

Właściciel sklepu:

komineczki.com.pl

Wszelkie prawa zastrzeżone.



Kontakt ze sklepem